HayesJupe's Blog

June 16, 2011

Symantec Endpoint Protection and UAG SP1

Filed under: ISA/Forefront — hayesjupe @ 6:29 pm

Im a big fan of no anti-virus on servers…. or if you must have it, only the AV component (no network rubbish) with no realtime turned on…. if you have all your endpoints protected and entry points into the network – its just not required.

For example – an Exchange server or  a Lync server….. sure use a specific antivirus product for exchange…. but not a fucking file-level anti-virus, its just completely pointless! What are you trying to achieve apart from poor performance, corrupted databases and upgrade hassles ?

Anyhoo – today i had the fun of finding out that Symantec Enpoint Protection – bluescreens UAG when trying to upgrade to SP1. Fortunately it was a virtual – so we reverted back to a previous snapshot, removed the piece of shit, which is worse than a virus, and the UAG SP1 upgrade proceeded with no issues.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: